ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-01-2013, ora 15:13

Adolescent jefuit pe Anastasie Panu

Articol de Diana Dumitriu

Politistii locali care la data de 12 ianuarie 2013, dupa ora 22.30, executau serviciul de mentinere a ordinii publice in zona centrala au fost sesizati de un baiat de 16 ani ca in timp ce se deplasa pe strada Anastasie Panu, un barbat i-a furat banii dupa care a fugit cu ajutorul unui taximetru.

Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi a declarat ca politistii locali au trecut la urmarirea autoturismului, in care se aflau doua persoane si in momentul cand acesta a oprit in fata Tribunalului Iasi, un barbat a incercat sa fuga dar a fost imobilizat imediat de catre politisti.

Dupa ce au fost legitimati, politistii locali au constatat ca persoanele in cauza sunt doi ieseni care au 32, respectiv, 23 de ani.

"Avand in vedere aspectele constatate, partea vatamata si persoanele in cauza au fost predate lucratorilor Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Iasi, pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun", a spus Nicoleta Deciu.

Foto: svnews.ro

     
Tag-uri: bani, jaf, Politia Locala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii