A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728228558.351.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Admitere facultate 2013. 534 de locuri libere la USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
11-09-2013, ora 10:06

Admitere facultate 2013. 534 de locuri libere la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

La toate facultatile din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) au inceput inscrierile la admiterea pentru studiile de licenta, masterat si doctorat. Pana pe 12 septembrie programul de inscrieri va fi intre orele 8.00 – 16.00, iar cei interesati de invatamantul la distanta (ID) pot veni la inscrieri pana pe 27 septembrie.

Numarul de locuri disponibile pe intreaga Universitatea este de 141 la studiile de licenta zi, 168 la master si 225 la ID, toate cu taxa. La specializarea Biologie de la Facultatea de Agricultura mai este un singur loc cu finantare de la buget pentru candidatii romani, iar pentru tinerii din Republica Moldova, absolventi ai liceelor din Romania, mai sunt doua locuri fara taxa, la Agricultura, respectiv Horticultura.

In ceea ce priveste studiile de doctorat, Scoala Doctorala de Agronomie, Horticultura si Zootehnie pune la dispozitia celor interesati 39 de locuri (din care 30 la buget si 9 cu taxa), in timp ce Scoala Doctorala de Medicina Veterinara scoate la concurs 13 locuri (din care 10 la buget si 3 cu taxa). Conform calendarului stabilit pentru admiterea la doctorat, pana pe 20 septembrie pot fi depuse dosarele, urmind ca pe 23 septembrie sa fie sustinut examenul de competenta lingvistica la una din limbile cunoscute, de circulatie internationala, iar pe 24 este programat colocviul de admitere la specializarea de doctorat pentru care a optat candidatul. Afisarea rezulatelor si incheierea contractelor de studii doctorale sunt programate pentru perioada 25 – 30 septembrie.

Taxa de inscriere la admiterea organizata pentru toate cele trei forme de studii (licenta, masterat si doctorat) este de 150 lei. Pentru mai multe informatii privind admiterea cei interesati pot consulta site-ul www.uaiasi.ro/admitere.

     
Tag-uri: admitere, USAMV, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii