A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664699.8968.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Administratorul unui club din Iasi. „NU AVEM autorizatie de la ISU”. Ce decizie a luat dupa incendiul din Colectiv
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-11-2015, ora 11:02

Administratorul unui club din Iasi. „NU AVEM autorizatie de la ISU”. Ce decizie a luat dupa incendiul din Colectiv

Articol de Madalina Irimia
Administratorii unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din municipiul Iasi au anuntat ca isi suspenda activitatea, pentru doua-trei luni, precizand ca au fost ignoranti si iresponsabili, intrucat nu au autorizatie ISU, si ca viata oamenilor poate fi pusa in pericol.

Proprietarii localului La Baza, din Iasi, au precizat pe Facebook ca au decis sa-si suspende activitatea, probabil pentru doua-trei luni, ei precizand ca exista un risc ridicat pentru producerea unui incendiu, transmite Mediafax.

"Nu avem autorizatie de la Inspectoratul pentru Situatie de Urgenta. in schimb, avem aviz ISU pentru modificarile din locatie necesare pentru a preveni si a minimiza riscul. Pentru a ne apuca de modernizare trebuie sa obtinem autorizatia de constructie, dosar depus, dar ce s-a intins enorm de mult timp (mai mult de un an). E de precizat ca am fost tratati decent si cinstit de catre autoritati (chiar fara pile), durata fiind influentata pe de o parte de birocratia din Romania, pe de alta parte si din vina noastra. Asadar am facut toate demersurile pentru a indrepta situatia”, se arata in anuntul postat pe pagina de socializare.

Administratorii localului sustin ca isi suspenda activitatea, toate evenimentele programate in urmatoarea perioada fiind anulate.

Localul va fi redeschis doar dupa modernizarea acestuia, iar in plus ISU va garanta ca nu reprezinta un pericol.

"Desi avem doua iesiri separate, una chiar dubla, stingatoare etc, consideram ca am fost ignoranti si in consecinta iresponsabili. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru. (...). Nu suspendam activitatea de ochii controalelor anuntate. Au mai fost, au numerele noastre de contact si suntem disponibili in fiecare zi, de dimineata pana seara", mai spun reprezentantii clubului.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii