A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664287.1387.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Administratorul unei firme de panificatie din Iasi, cercetat pentru evaziune fiscala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-06-2014, ora 09:04

Administratorul unei firme de panificatie din Iasi, cercetat pentru evaziune fiscala

Articol de Cristian Amariei

Politistii ieseni au intocmit un dosar penal pentru evaziune fiscala pe numele administratorului unei societati comerciale de panificatie din Targu Frumos. Totodata, acesta a fost sanctionat pentru ca a continuat sa foloseasca punctul de lucru, desi acesta fusese inchis de autoritati.

Pe data de 12 iunie, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iasi au efectuat un control la o societate comerciala, din Targu Frumos, ce are ca obiect de activitate producerea de paine si de produse de panificatie.

La activitati au participat si inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca si reprezentanti ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Iasi.

Din cercetari a reiesit ca, la adresa controlata, a functionat o brutarie a societatii comerciale controlate, care, in cursul lunii mai a.c., a fost sanctionata de reprezentanti ai D.S.V.S.A. Iasi prin suspendarea activitatii si inchiderea punctului de lucru.

In prezent, administratorul societatii desfasura activitati de producere si comercializare de paine in acelasi spatiu, dar in numele altei societati comerciale, administrata tot de acesta.

In urma controlului, politistii au stabilit ca acesta nu a inregistrat in contabilitate veniturile obtinute din activitatea desfasurata.

Pe numele administratorului societatii a fost intocmit dosar penal pentru evaziune fiscala.

Foto: economica.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii