A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833577.4025.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Actiunile Politiei Rutiere in apropierea trecerilor pentru pietoni continua
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-01-2015, ora 10:24

Actiunile Politiei Rutiere in apropierea trecerilor pentru pietoni continua

Articol de Cristian Amariei
Pe data de 27 ianuarie Biroului Rutier Iasi a organizat o actiune pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor. in cadrul activitatilor desfasurate au fost aplicate 84 de sanctiuni la regimul rutier in valoare de peste 13.100 lei.

Au fost retinute 13 permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni si 2 certificare de inmatriculare retinute. Prin abaterile sanctionate de politisti s-au numarat si defectiuni ale sistemului de iluminare, folosirea telefonului mobil si neutilizarea centurii de siguranta.

Potrivit IPJ Iasi, un sofer din Iasi a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe Str. Pictorului, iar la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Vasile Lupu, nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar in traversarea strazii. Acesta a fost sanctionat cu amenda de 390 lei fiindu-i retinut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioada de 30 zile.

Foto: jurnalul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii