A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831440.747.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Actiuni preventive ale politistilor pentru traditiile de la Ruginoasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-12-2014, ora 11:06

Actiuni preventive ale politistilor pentru traditiile de la Ruginoasa

Articol de Cristian Amariei
La data de 28 decembrie, intre orele 10:30 – 12:00, in contextul traditiilor ce urmeaza a avea loc in dimineata zilei de 31 decembrie in comuna Ruginoasa, politistii de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Pascani, impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Ruginoasa au desfasurat activitati preventive in trei biserici de pe raza comunei Ruginoasa, avand ca scop prevenirea faptelor cu violenta ce se pot comite pe fondul organizarii unor obiceiuri specifice de catre grupuri de tineri si consecintele implicarii in acte de violenta.

In cadrul acestor activitati au fost prezentate faptele de natura contraventionala si penala si masurile sanctionatorii ce pot fi luate in cazul comiterii acestora, fiind impartite celor prezenti in lacasurile de cult, peste 100 de pliante intitulate „Manifestarea traditiilor trebuie sa se faca doar cu respectarea legii”.

La aceasta activitate au participat peste 150 cetateni din cele trei parohii si preotii bisericilor in cauza.

Aceste actiuni preventive vor fi desfasurate si astazi, la Ruginoasa, incepand cu ora 11.00.

La aceeasi data, intre orele 18:00 - 24:00, pe raza comunei Ruginoasa s-au desfasurat ac tiuni pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii si linistii publice . Au fost legitimate 38 persoane, fiind verificate 8 societati comerciale si controlate 9 autovehicule. Au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale, conform O.U.G.195/2002, in valoare 360 lei.

Foto: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii