A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190404.4121.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ARAS a lansat proiectul „E dreptul tau sa stii”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2012, ora 15:21

ARAS a lansat proiectul „E dreptul tau sa stii”

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Anti-SIDA ARAS Romania si parteneriii sai incearca sa lupte pentru asigurarea de sanse egale dar si pentru combaterea discriminarii celor care se afla in situatii de vulnerabilitate sociala. De aceea ARAS a pregatit un proiect pentru o perioada de trei ani care are ca valoare suma de aproximativ 9,6 milioane de lei.

Proiectul se intituleaza -Este dreptul tau sa stii, care este un proiect de promovare a sanatatii pentru femei care este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013-Investeste in oameni.

Facem campanii in comunitatile unde traiesc femeile vulnerabile. Facem activitati cu voluntari si specialisti care merg in echipe pe strada si fac vizite repetate. Femeile au fost instruite si ulterior au facilitat accesul in comunitatile lor”, precizeaza Liana Velica.

In cadrul proiectului, femeile beneficiaza de servicii de integrare socio-profesionale si urmeaza cursuri de perfectionare sau calificare in mai multe domenii cum ar fi infirmiera, masseur, coafeza, manichiurista etc. Pana acum trei din cele 45 de femei vulnerabile care au urmat un astfel de curs au fost deja angajate in spitale.

Foto: mytex.ro

     
Tag-uri: ARAS, proiect, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii