A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866481.2483.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ADI EURONEST va achizitiona, prin fonduri europene, 24 de freze de zapada multifunctionale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2014, ora 15:35

ADI EURONEST va achizitiona, prin fonduri europene, 24 de freze de zapada multifunctionale

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) EURONEST va achizitiona 24 de freze de zapada multifunctionale si senilete, acestea urmand a fi distribuite in toate cele sase judete ale Regiunii de Nord-Est. Valoarea totala a proiectului este de 20.846.160 lei, durata de implementare fiind de 18 luni.

Printr-o initiativa demarata in decembrie 2012 am reusit sa marim numarul de categorii de echipamente necesare pentru dotarea Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta prin intermediul Programului Operational Regional prin introducerea pe lista echipamentelor eligibile prin fonduri europene a frezelor de zapada si a seniletelor. Pana in prezent, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Euronest este singura care a depus si are aprobat un proiect pentru achizitia de autofreze multifunctionale si senilate, celelalte regiuni fiind inca in stadiul de elaborare a cererilor de finantare. La nivel national, Asociatia a atras toate fondurile disponibile, adica peste 16 milioane de euro, si a obtinut o suplimentare de aproximativ 4,5 milioane de euro”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi si totodata Presedintele ADI Euronest. Acesta a adaugat ca in maxim o luna va fi semnat contractul de finantare, dupa care va demara procedura de licitatie publica privind furnizarea echipamentelor.

Titlul proiectului ADI Euronest este „Imbunatatirea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta in conditii de iarna”, iar sursa de finantare Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 3: Imbunatatirea infrastructurii sociale. Obiectiv general al proiectului este cresterea capacitatii si calitatii sistemului de interventie in situatii de urgenta in conditii de iarna, prin dotarea Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta cu tehnica adecvata.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii