A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720176737.1358.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A vrut sa se arunce de pe un stilp de inalta tensiune pentru ca “justitia e oarba”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2011, ora 09:29

A vrut sa se arunce de pe un stilp de inalta tensiune pentru ca “justitia e oarba”

Articol de Victor Ilie

Un barbat in virsta de 53 de ani a pus pe jar aseara autoritatile iesene dupa ce s-a urcat pe un stilp de inalta tensiune amenintind ca isi ia viata. Asta se intimpla in jurul orei 19.00, in incinta Pietei “Alexandru cel Bun” (ACB). Abia dupa doua ore, in urma negocierilor purtate de rude, jandarmi si oficiali ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, acesta a fost convins sa coboare.

Ovidiu Moldovanu, comerciant in Piata ACB, ameninta aseara in jurul orei 19.00, ca se arunca de pe un stilp de inalta tensiune daca procesul in care este implicat nu are un deznodamint favorabil lui si familiei sale. La fata locului au ajuns , in urma apelului la serviciul de urgenta 112 inregistrat la 19.24, pompierii, ambulanta, politia locala, criminalistii si lucratorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Rudele acestuia, aflate la fata locului, au spus ca pe tot parcursul zilei de ieri a amenintat ca isi ia viata, dar nu i-au dat crezare deoarece era in stare de ebrietate.

Decizia barbatului, implicat intr-un litigiu referitor la dreptul de proprietate, s-a datorat faptului ca ieri, instanta de judecata l-a nedreptatit din nou, potrivit declaratiilor rudelor. Conform datelor de pe site-ul Judecatoriei Iasi, barbatul a fost, din 2005, parte intr-o serie de procese alaturi de firmele S.C. Agroservice S.R.L., actualmente S.C. Tehnostar S.A., S.C. Vectra Trading S.R.L., IasiCon S.A., dar si de Comisia Locala de Fond Funciar, Oficiul de Cadastru si Prefectura Iasi. In acesti sase ani el a figurat atit ca reclamant, cit si ca pirit. Conform spuselor Elenei Ghioanca, sora lui Ovidiu Moldovanu, pe o parcela de de 1,6 ha din Pacurari pe care familia acestora a mostenit-o de la bunici, exista mai multe titluri de proprietate, astfel incit procesele se poarta in jurul anularii titlurilor nevalabile.

Noi avem un hectar si jumtate acolo. Avem si cartea funciara pentru teren. Ne trebuia si numar cadastral ca sa intram definitiv in drept, dar cind ne-am dus la Cadastru nu ne-au mai dat numar cadastral pentru ca era o suprapunere sau asa ceva si asa ne judecam de vreo zece ani. O instanta ne dadea dreptate, la a doua tura, se schimba completul de judecata si ne intorcea totul pe dos. Avocata lor venea cu niste hirtii false, nu stiu cu ce, cu un pamint de prin Bucium, de undeva. Cu falsuri au umblat mereu. Terenul e foarte scump, e peste 50.000 de euro si de asta nu dau noua pace”, a declarat Elena Ghioanca. De-a lungul anilor, fratele ei a contractat trei avocati, pe Cocina Constantin, Daniel Rosu si pe Razvan Enciu. Ultimul dintre ei a decis saptamina trecuta ca nu il mai poate reprezenta in instanta pe Ovidiu Moldovanu, iar dupa ce in data de 4 aprilie anul curent nu s-a prezentat la procesul in care el este pirit, instanta a hotarit o alta aminare pina luna viitoare pentru ca piritul sa isi gaseasca un avocat ales.

Au renuntat toti avocatii pentru ca au zis ca e musamalizare si ca nu ne putem pune noi cu ei. Domnul Razvan Enciu a spus ca e musamalizarea prea mare si nu poate face nimic”, a conchis sora lui Ovidiu.

La 15 metri, cu 110.000 de volti

Cit timp a stat catarat la o inaltime de peste 15 metri, oficialii E-ON de la fata locului au decis sa intrerupa alimentarea cu energie electrica pe calea a jumatate dintre conductori. Astfel, zona Copou – Independentei – Piata Unirii – bld. Stefan cel Mare - Palat au fost alimentate timp de o ora si jumtate prin circuitele de rezerva. “Nu putem sa oprim curentul de tot ca lasam jumatate de oras fara lumina”, le explica unul dintre reprezentantii companiei de electricitate venit la fata locului. Liniile de inalta tensiune aveau o tensiune de 110.000 de volti.

In trei ore, cit a stat catarat, Ovidiu a adunat in zona pietei “Alexandru” peste o suta de ieseni, iar la 21.28, cind a fost preluat de medicii de pe Ambulanta i-au fost preluate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si, ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” pentru o expertiza medicala. Acesta risca, pentru tulburarea linistii publice, o amenda cuprinsa intre 2.000 si 10.000 de lei.

Galerie foto:

Ora 21.15, Ovidiu fusese convins sa coboare

Ovidiu cerea oficialilor veniti sa ii fie solutionat favorabil lui cazul pe rol la Judecatoria Iasi

Ovidiu, aflat la peste 15 metri inaltime in jurul orei 19.00

     
Tag-uri:

Un barbat in virsta de 53 de ani a pus pe jar aseara autoritatile iesene dupa ce s-a urcat pe un stilp de inalta tensiune amenintind ca isi ia viata. Asta se intimpla in jurul orei 19.00, in incinta Pietei “Alexandru cel Bun” (ACB). Abia dupa doua ore, in urma negocierilor purtate de rude, jandarmi si oficiali ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, acesta a fost convins sa coboare.

, Ovidiu Moldovanu, comerciant in Piata ACB, ameninta aseara in jurul orei 19.00, ca se arunca de pe un stilp de inalta tensiune daca procesul in care este implicat nu are un deznodamint favorabil lui si familiei sale. La fata locului au ajuns , in urma apelului la serviciul de urgenta 112 inregistrat la 19.24, pompierii, ambulanta, politia locala, criminalistii si lucratorii din cadrul Inspectoratului General  pentru Situatii de Urgenta. Rudele acestuia, aflate la fata locului, au spus ca pe tot parcursul zilei de ieri a amenintat ca isi ia viata, dar nu i-au dat crezare deoarece era in stare de ebrietate.

" title="Stiri despre Ovidiu Moldovanu, comerciant in Piata ACB, ameninta aseara in jurul orei 19.00, ca se arunca de pe un stilp de inalta tensiune daca procesul in care este implicat nu are un deznodamint favorabil lui si familiei sale. La fata locului au ajuns , in urma apelului la serviciul de urgenta 112 inregistrat la 19.24, pompierii, ambulanta, politia locala, criminalistii si lucratorii din cadrul Inspectoratului General  pentru Situatii de Urgenta. Rudele acestuia, aflate la fata locului, au spus ca pe tot parcursul zilei de ieri a amenintat ca isi ia viata, dar nu i-au dat crezare deoarece era in stare de ebrietate.

">Ovidiu Moldovanu, comerciant in Piata ACB, ameninta aseara in jurul orei 19.00, ca se arunca de pe un stilp de inalta tensiune daca procesul in care este implicat nu are un deznodamint favorabil lui si familiei sale. La fata locului au ajuns , in urma apelului la serviciul de urgenta 112 inregistrat la 19.24, pompierii, ambulanta, politia locala, criminalistii si lucratorii din cadrul Inspectoratului General  pentru Situatii de Urgenta. Rudele acestuia, aflate la fata locului, au spus ca pe tot parcursul zilei de ieri a amenintat ca isi ia viata, dar nu i-au dat crezare deoarece era in stare de ebrietate.

, Decizia barbatului, implicat intr-un litigiu referitor la dreptul de proprietate, s-a datorat faptului ca ieri, instanta de judecata l-a nedreptatit din nou, potrivit declaratiilor rudelor. Conform datelor de pe site-ul Judecatoriei Iasi, barbatul a fost, din 2005, parte intr-o serie de procese alaturi de firmele S.C. Agroservice S.R.L., actualmente S.C. Tehnostar S.A., S.C. Vectra Trading S.R.L., IasiCon S.A., dar si de Comisia Locala de Fond Funciar, Oficiul de Cadastru si Prefectura Iasi. In acesti sase ani el a figurat atit ca reclamant, cit si ca pirit. Conform spuselor Elenei Ghioanca, sora lui Ovidiu Moldovanu, pe o parcela de de 1,6 ha din Pacurari pe care familia acestora a mostenit-o de la bunici, exista mai multe titluri de proprietate, astfel incit procesele se poarta in jurul anularii titlurilor nevalabile.

 “Noi avem un hectar si jumtate acolo. Avem si cartea funciara pentru teren. Ne trebuia si numar cadastral ca sa intram definitiv in drept, dar cind ne-am dus la Cadastru nu ne-au mai dat numar cadastral pentru ca era o suprapunere sau asa ceva si asa ne judecam de vreo zece ani. O instanta ne dadea dreptate, la a doua tura, se schimba completul de judecata si ne intorcea totul pe dos. Avocata lor venea cu niste hirtii false, nu stiu cu ce, cu un pamint de prin Bucium, de undeva. Cu falsuri au umblat mereu. Terenul e foarte scump, e peste 50.000 de euro si de asta nu dau noua pace”, a declarat Elena Ghioanca. De-a lungul anilor, fratele ei a contractat trei avocati, pe Cocina Constantin, Daniel Rosu si pe Razvan Enciu. Ultimul dintre ei a decis saptamina trecuta ca nu il mai poate reprezenta in instanta pe Ovidiu Moldovanu, iar dupa ce in data de 4 aprilie anul curent nu s-a prezentat la procesul in care el este pirit, instanta a hotarit o alta aminare pina luna viitoare pentru ca piritul sa isi gaseasca un avocat ales.

" title="Stiri despre Decizia barbatului, implicat intr-un litigiu referitor la dreptul de proprietate, s-a datorat faptului ca ieri, instanta de judecata l-a nedreptatit din nou, potrivit declaratiilor rudelor. Conform datelor de pe site-ul Judecatoriei Iasi, barbatul a fost, din 2005, parte intr-o serie de procese alaturi de firmele S.C. Agroservice S.R.L., actualmente S.C. Tehnostar S.A., S.C. Vectra Trading S.R.L., IasiCon S.A., dar si de Comisia Locala de Fond Funciar, Oficiul de Cadastru si Prefectura Iasi. In acesti sase ani el a figurat atit ca reclamant, cit si ca pirit. Conform spuselor Elenei Ghioanca, sora lui Ovidiu Moldovanu, pe o parcela de de 1,6 ha din Pacurari pe care familia acestora a mostenit-o de la bunici, exista mai multe titluri de proprietate, astfel incit procesele se poarta in jurul anularii titlurilor nevalabile.

 “Noi avem un hectar si jumtate acolo. Avem si cartea funciara pentru teren. Ne trebuia si numar cadastral ca sa intram definitiv in drept, dar cind ne-am dus la Cadastru nu ne-au mai dat numar cadastral pentru ca era o suprapunere sau asa ceva si asa ne judecam de vreo zece ani. O instanta ne dadea dreptate, la a doua tura, se schimba completul de judecata si ne intorcea totul pe dos. Avocata lor venea cu niste hirtii false, nu stiu cu ce, cu un pamint de prin Bucium, de undeva. Cu falsuri au umblat mereu. Terenul e foarte scump, e peste 50.000 de euro si de asta nu dau noua pace”, a declarat Elena Ghioanca. De-a lungul anilor, fratele ei a contractat trei avocati, pe Cocina Constantin, Daniel Rosu si pe Razvan Enciu. Ultimul dintre ei a decis saptamina trecuta ca nu il mai poate reprezenta in instanta pe Ovidiu Moldovanu, iar dupa ce in data de 4 aprilie anul curent nu s-a prezentat la procesul in care el este pirit, instanta a hotarit o alta aminare pina luna viitoare pentru ca piritul sa isi gaseasca un avocat ales.

">Decizia barbatului, implicat intr-un litigiu referitor la dreptul de proprietate, s-a datorat faptului ca ieri, instanta de judecata l-a nedreptatit din nou, potrivit declaratiilor rudelor. Conform datelor de pe site-ul Judecatoriei Iasi, barbatul a fost, din 2005, parte intr-o serie de procese alaturi de firmele S.C. Agroservice S.R.L., actualmente S.C. Tehnostar S.A., S.C. Vectra Trading S.R.L., IasiCon S.A., dar si de Comisia Locala de Fond Funciar, Oficiul de Cadastru si Prefectura Iasi. In acesti sase ani el a figurat atit ca reclamant, cit si ca pirit. Conform spuselor Elenei Ghioanca, sora lui Ovidiu Moldovanu, pe o parcela de de 1,6 ha din Pacurari pe care familia acestora a mostenit-o de la bunici, exista mai multe titluri de proprietate, astfel incit procesele se poarta in jurul anularii titlurilor nevalabile.

 “Noi avem un hectar si jumtate acolo. Avem si cartea funciara pentru teren. Ne trebuia si numar cadastral ca sa intram definitiv in drept, dar cind ne-am dus la Cadastru nu ne-au mai dat numar cadastral pentru ca era o suprapunere sau asa ceva si asa ne judecam de vreo zece ani. O instanta ne dadea dreptate, la a doua tura, se schimba completul de judecata si ne intorcea totul pe dos. Avocata lor venea cu niste hirtii false, nu stiu cu ce, cu un pamint de prin Bucium, de undeva. Cu falsuri au umblat mereu. Terenul e foarte scump, e peste 50.000 de euro si de asta nu dau noua pace”, a declarat Elena Ghioanca. De-a lungul anilor, fratele ei a contractat trei avocati, pe Cocina Constantin, Daniel Rosu si pe Razvan Enciu. Ultimul dintre ei a decis saptamina trecuta ca nu il mai poate reprezenta in instanta pe Ovidiu Moldovanu, iar dupa ce in data de 4 aprilie anul curent nu s-a prezentat la procesul in care el este pirit, instanta a hotarit o alta aminare pina luna viitoare pentru ca piritul sa isi gaseasca un avocat ales.

, Au renuntat toti avocatii pentru ca au zis ca e musamalizare si ca nu ne putem pune noi cu ei. Domnul Razvan Enciu a spus ca e musamalizarea prea mare si nu poate face nimic”, a conchis sora lui Ovidiu.

La 15 metri, cu 110.000 de volti

Cit timp a stat catarat la o inaltime de peste 15 metri, oficialii E-ON de la fata locului au decis sa intrerupa alimentarea cu energie electrica pe calea a jumatate dintre conductori. Astfel, zona Copou – Independentei – Piata Unirii – bld. Stefan cel Mare - Palat au fost alimentate timp de o ora si jumtate prin circuitele de rezerva.  “Nu putem sa oprim curentul de tot ca lasam jumatate de oras fara lumina”, le explica unul dintre reprezentantii companiei de electricitate venit la fata locului. Liniile de inalta tensiune aveau o tensiune de 110.000 de volti.

In trei ore, cit a stat catarat, Ovidiu a adunat in zona pietei “Alexandru” peste o suta de ieseni, iar la 21.28, cind a fost preluat de medicii de pe Ambulanta i-au fost preluate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si, ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” pentru o expertiza medicala. Acesta risca, pentru tulburarea linistii publice, o amenda cuprinsa intre 2.000 si 10.000 de lei.

Galerie foto:

Ora 21.15, Ovidiu fusese convins sa coboare

" title="Stiri despre Au renuntat toti avocatii pentru ca au zis ca e musamalizare si ca nu ne putem pune noi cu ei. Domnul Razvan Enciu a spus ca e musamalizarea prea mare si nu poate face nimic”, a conchis sora lui Ovidiu.

La 15 metri, cu 110.000 de volti

Cit timp a stat catarat la o inaltime de peste 15 metri, oficialii E-ON de la fata locului au decis sa intrerupa alimentarea cu energie electrica pe calea a jumatate dintre conductori. Astfel, zona Copou – Independentei – Piata Unirii – bld. Stefan cel Mare - Palat au fost alimentate timp de o ora si jumtate prin circuitele de rezerva.  “Nu putem sa oprim curentul de tot ca lasam jumatate de oras fara lumina”, le explica unul dintre reprezentantii companiei de electricitate venit la fata locului. Liniile de inalta tensiune aveau o tensiune de 110.000 de volti.

In trei ore, cit a stat catarat, Ovidiu a adunat in zona pietei “Alexandru” peste o suta de ieseni, iar la 21.28, cind a fost preluat de medicii de pe Ambulanta i-au fost preluate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si, ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” pentru o expertiza medicala. Acesta risca, pentru tulburarea linistii publice, o amenda cuprinsa intre 2.000 si 10.000 de lei.

Galerie foto:

Ora 21.15, Ovidiu fusese convins sa coboare

">Au renuntat toti avocatii pentru ca au zis ca e musamalizare si ca nu ne putem pune noi cu ei. Domnul Razvan Enciu a spus ca e musamalizarea prea mare si nu poate face nimic”, a conchis sora lui Ovidiu.

La 15 metri, cu 110.000 de volti

Cit timp a stat catarat la o inaltime de peste 15 metri, oficialii E-ON de la fata locului au decis sa intrerupa alimentarea cu energie electrica pe calea a jumatate dintre conductori. Astfel, zona Copou – Independentei – Piata Unirii – bld. Stefan cel Mare - Palat au fost alimentate timp de o ora si jumtate prin circuitele de rezerva.  “Nu putem sa oprim curentul de tot ca lasam jumatate de oras fara lumina”, le explica unul dintre reprezentantii companiei de electricitate venit la fata locului. Liniile de inalta tensiune aveau o tensiune de 110.000 de volti.

In trei ore, cit a stat catarat, Ovidiu a adunat in zona pietei “Alexandru” peste o suta de ieseni, iar la 21.28, cind a fost preluat de medicii de pe Ambulanta i-au fost preluate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si, ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Socola” pentru o expertiza medicala. Acesta risca, pentru tulburarea linistii publice, o amenda cuprinsa intre 2.000 si 10.000 de lei.

Galerie foto:

Ora 21.15, Ovidiu fusese convins sa coboare

,

Ovidiu cerea oficialilor veniti sa ii fie solutionat favorabil lui cazul pe rol la Judecatoria Iasi

" title="Stiri despre

Ovidiu cerea oficialilor veniti sa ii fie solutionat favorabil lui cazul pe rol la Judecatoria Iasi

">

Ovidiu cerea oficialilor veniti sa ii fie solutionat favorabil lui cazul pe rol la Judecatoria Iasi

,

Ovidiu, aflat la peste 15 metri inaltime in jurul orei 19.00

" title="Stiri despre

Ovidiu, aflat la peste 15 metri inaltime in jurul orei 19.00

">

Ovidiu, aflat la peste 15 metri inaltime in jurul orei 19.00

,

" title="Stiri despre

">

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii