A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664096.8505.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A trecut Prutul inghetat pentru un loc de munca in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-02-2014, ora 12:55

A trecut Prutul inghetat pentru un loc de munca in Romania

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova si Romania, peste raul Prut, cu intentia de a gasi un loc de munca in Romania.

In data de 8 februarie, o patrula formata din politisti de frontiera de la Sectorul PF Radauti Prut a depistat si retinut, pe malul drept al raului Prut, un barbat care trecuse Prutul din Moldova in Romania pe un pod de gheata format pe rau. In urma verificarilor specifice efectuate in cooperare cu autoritatile statului vecin, s-a stabilit ca barbatul se numeste G.B., are 26 de ani si este din R. Moldova”, anunta IJPF.

In timpul cercetarilor, barbatul a declarat ca a plecat din Moldova cu intentia de a gasi un loc de munca in Romania, iar imediat dupa ce a trecut raul Prut pe podul de gheata, a fost depistat si retinut de politistii de frontiera.

Pe numele cetateanului moldovean, politistii de frontiera au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, barbatul fiind predat autoritatilor de frontiera ale R. Moldova.

     
Tag-uri: frontiera, Prut, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii