ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-04-2016, ora 08:36

A spart geamurile apartamentului si s-a aruncat de la etaj. Rudele barbatului din Iasi spun ca era sub influenta drogurilor

Articol de Cristian Amariei
Scandal monstru marti, intr-un bloc din Iasi. Un tanar de 30 de ani, care se pare ca era sub influenta drogurilor, a spart geamurile apartamentului si a cazut de la etajul unu. Ranit grav, a fost dus de urgenta la spital.

Scandalul a inceput sa se auda in apartament inca de la primele ore ale diminetii. Intr-o criza violenta, barbatul a spart geamurile si vecinii au chemat de urgenta politia si salvarea. Dar pana la sosirea medicilor, tanarul a cazut de la circa 5 metri inaltime, direct pe asfalt.

Medicii au constatat ca a suferit fracturi la ambele picioare si era extrem de agitat.

O ambulanta SMURD l-a preluat de urgenta si l-a dus la Spitalul "Sfantul Spiridon", unde barbatul a fost conectat la aparate. Politistii ancheteaza incidentul.

Vecinii tanarului banuiesc ca, inainte de a cadea de la etaj, tanarul a spart cam tot ce a putut prin casa.

Tanarul a fost intubat si se afla in stare foarte grava la spital. Prof. dr. Diana Cimpoesu, sef UPU SMURD Iasi: "Stare critica, politraumatism cu soc traumatic prin pierdere de sange si prin leziuni de la nivelul bazinului si membrelor inferioare bilateral. Pacient confuz, aflat, din declaratiile apartinatorilor, si sub infleunta unor substante de abuz."

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili ce s-a petrecut in locuinta si de unde isi procura tanarul droguri.

Incoerent, barbatul le-a spus medicilor ca ar fi fost atacat in locuinta, insa politistii spun ca nu exista probe pentru asa ceva. E posibil ca tanarul sa fi avut halucinatii provocate de stupefiante, banuiesc cei din spital.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: scandal, droguri, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii