A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829357.0152.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A injurat pietonul fiindca traversa strada prea incet
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2013, ora 17:55

A injurat pietonul fiindca traversa strada prea incet

Articol de Cristian Amariei

In ziua de 20 aprilie in jurul orei 16.30, jandarmii ieseni au intervenit pentru aplanarea unui conflict in intersectia dintre bd. Socola si str. Bucium.

In timp ce traversa strada, un barbat a fost injurat de un sofer grabit, pe motiv ca merge prea incet pe trecerea de pietoni. In momentul in care pietonul l-a intrebat pe sofer de ce ii adreseaza injurii, soferul a continuat sa-i vorbeasca urat, apoi a coborat din masina si i-a pulverizat in fata cateva jeturi dintr-un spray de culoare alba.

“S-a intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei doi, agresorul fiind condus la Sectia 5 Politie, unde, dupa aflarea identitatii, a fost sanctionat cu amenda in valoare de 300 lei. In timpul efectuarii verificarilor s-a constatat ca sprayul folosit de sofer, asupra celui care traversa strada, nu era iritant lacrimogen, ci era un deodorant folosit pentru ingrijirea personala”, informeaza IJJ Iasi.

Foto: trm.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii