A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720178645.7224.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A incercat sa treaca granita cu documente falsificate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-10-2014, ora 08:35

A incercat sa treaca granita cu documente falsificate

Articol de Ana-Maria Onofrei
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean din Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera documente falsificate pentru autoturismul pe care il achizitionase.

La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de iesire din tara, romanul Andrei G., in varsta de 28 de ani, care conducea o autoutilitara marca Mercedes, care tracta pe o platforma un autoturism marca Ford Mondeo cu numere de inmatriculare spaniole. Barbatul era insotit de cetateanul din Republica Moldova Ruslan C., in varsta de 30 ani, proprietarul autoturismului marca Ford Mondeo.

La solicitarea lucratorilor nostri Ruslan C. a prezentat certificatul de inmatriculare si talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru autoturismul marca Ford Mondeo. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acestea sunt falsificate. Totodata politistii de frontiera au constatat faptul ca autoturismului marca Ford Mondeo i s-au atribuit in Romania in anul 2010 placute de inmatriculare provizorii si nu a fost niciodata inmatriculat in Spania.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate Ruslan C., a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana din judetul Bacau si nu are cunostinta despre faptul ca documentele prezentate la control sunt falsificate.

Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de „uz de fals” si „fals material in inscrisuri oficiale”.

Foto: trm.md
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  13.06.2017 01:30

wh0cd686905 amitriptyline online buy yasmin as example köpa viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii