A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688654.0847.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A doua editie a PR OUTLooK are loc la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
07-03-2012, ora 11:24

A doua editie a PR OUTLooK are loc la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Proiectul PR OUTLooK, organizat de asociatia studenteasca PRIME Iasi, va prinde viata pentru a doua oara la Iasi. In cadrul evenimentul ce va avea loc pe data de 15 martie, studentii vor avea sansa sa participe la o conferinta cu un specialist de relatii publice din Statele Unite ale Americii.

Seful biroului de presa a Ambasadei SUA la Bucuresti, Kenneth Wetzel, va sustine o prelegere cu tema The essential of Institutional PR.

Acesta va explica care este rolul specialistului de relatii publice in mentinerea conexiunii cu mediul jurnalistic, care sunt tehnicile de comunicare utilizate si alte insight-uri din biroul de presa al unei institutii publice.

Intalnirea va avea lor incepand cu ora 12.00, in Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Prima ediție de PR OUTLooK s-a desfasurat sunt forma unei videoconferinte, invitatul fiind James Grunig – Profesor Emerit al Departamentului de Comunicare de la Universitatea din Maryland.

Tema pusa in discutie a fost How does PR work for America si cei 25 de studenti de la sectia de Comunicare si Relatii Publice au avut ocazia sa invete de la unul dintre cei mai buni.

Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul asociatiei, urmand sa fie trimis la adresa la proutlook@primeiasi.ro pana pe 13.03.2012, ora 22.00.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii