ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 11:46

A cumparat cu 1300 lei o bucata de gresie, in locul unui telefon mobil

Articol de Alexandra Stefanescu

Un tanar din judetul Neamt a fost inselat de un vanzator ambulant, care i-a vandut o bucata de gresie in locul unui telefon mobil de ultima generatie.

Barbatul, in varsta de 25 ani, a anuntat politia, dupa ce a obserat ca in locul telefonului mobil s-a ales cu o bucata banala de gresie.

La data de 06.06.2013, politistii au fost sesizati de V. Andrei, de 25 ani, din judetul Neamt, despre faptul ca in aceeasi zi, in timp ce se afla in parcarea unei societati comerciale, a fost abordat un barbat, care i-a oferit spre vanzare un telefon mobil, pentru care a platit suma de 400 lei si un alt telefon, la schimb. La terminarea tranzactiei, telefonul a fost inmanat intr-o husa, iar ulterior victima a constatat ca in interior se afla o bucata de gresie, fiind inselat astfel cu suma totala de 1300 lei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorului, tragerii acestuia la raspundere penala si recuperarea prejudiciului. Recomandam cetatenilor sa acorde maxima atentie acestor situatii, in care, la prima vedere pare o afacere, iar ulterior se dovedeste a fi o inselaciune”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii