A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988983.4607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

A ascuns peste 10.000 de tigarete in caroseria masinii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-08-2014, ora 13:16

A ascuns peste 10.000 de tigarete in caroseria masinii

Articol de Ana-Maria Onofrei

Ieri, in jurul orei 05.00 politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere si din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au descoperit peste 10.400 de tigai in masina unui barbat care incerca sa treaca granita.

In timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Mercedes Sprinter, condus de catre Anatolie P., cetatean cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 37 ani.

In vederea efectuarii unui control amanutit, persoana si autoturismul au fost conduse la sediul S.T.P.F. Galati, ocazie cu care politistii de frontiera au descoperit in caroseria autovehiculului in partea din spate, cantitatea de 10.400 tigarete, marca Winston, cu timbru de acciza R. Moldova.”, au precizat reprezentantii STPF Galati.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 2.340 lei, a fost confiscata, iar persoanei in cauza i s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “introducerea in sau scoaterea din tara, de doua ori in decursul unui an, prin locurile stabilite pentru controlul vamal, prin sustragere de la controlul vamal, a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, daca valoarea in vama a bunurilor sau a marfurilor sustrase este mai mica de 20.000 lei in cazul produselor supuse accizelor si mai mica de 40.000 lei in cazul celorlalte bunuri sau marfuri”,

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii