A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662200.2345.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

98 parcuri de joaca din Iasi intra in modernizare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-01-2015, ora 08:05

98 parcuri de joaca din Iasi intra in modernizare

Articol de Madalina Irimia
Campania de reabilitare, dotare si modernizare a parcurilor de joaca din municipiu continua si in acest an, fiind propuse, in aceasta etapa, 98 de spatii, situate in toate cartierele municipiului.

In prima faza, este pregatita documentatia de proiectare pentru fiecare spatiu in parte, atat ca amenajare cat si ca dotari. Cele 98 de parcuri de joaca totalizeaza o suprafata de peste 3 hectare, un spatiu avand, in medie, 300 de metri patrati. Modernizarea parcurilor include reamenajarea spatiului, imprejmuirea si dotarea cu echipamente de joaca noi.

In lista propusa de municipalitate sunt incluse spatii de joaca care nu au beneficiat de modernizari in etapele anterioare si sunt situate in cartierele Pacurari, Alexandru cel Bun, Nicolina, Tatarasi, Tudor Vladimirescu, Frumoasa si Copou. De asemenea, in acest an sunt prevazute pentru modernizare atat parcurile de joaca de pe domeniul public, cat si cele aferente gradinitelor.

Sunt programate pentru proiectare spatiile de joaca din 12 gradinite, atat cu program normal cat si cu program prelungit. Spatiile destinate prescolarilor sunt situate in Tatarasi, Nicolina sau Dacia. „E o noua etapa de modernizare a locurilor de joaca pentru copii in municipiul Iasi, fiind vorba despre acele parcuri care nu au fost modernizate anterior. Mai intai, vom face partea de proiectare, dupa care vom intra in Consiliul Local cu aprobarea indicatorilor tehnico-economici si pe urma vom scoate la licitatie executia lucrarilor in aceste parcuri”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Din 2011 si pana la debutul acestui an au fost modernizate aproximativ 200 de parcuri de joaca din municipiu.

Vezi lista cu parcurile vizare pe curierul-iasi.ro
     
Tag-uri: iasi, parcuri, modernizare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii