A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720187045.4306.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

74 de sanctiuni aplicate de politistii ieseni intr-o singura zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2012, ora 16:05

74 de sanctiuni aplicate de politistii ieseni intr-o singura zi

Articol de Cristian Amariei

Politistii din Iasi au aplicat miercuri, 18 iulie, 74 de sanctiuni contraventionale conducatorilor auto care nu au respectat regulile de circulatie.

Dintre acestea 19 au fost pentru viteza, 7 pentru depasirea coloanei la semafor, 6 pentru neportul centurii, 7 pentru defectiuni, 3 pentru folosirea incorecta a luminilor, 18 pentru depasire ilegala si 14 pentru alte abateri de la codul rutier.

De asemenea, au fost retinute 7 permise de conducere.

Un barbat de 41 ani, din Butea, jud. Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe DN 28, dinspre Iasi catre Tg. Frumos la intrarea in orasul Podu Iloaiei, s-a angajat in depasirea coloanei oprite la semaforul electric care reglementeaza circulatia in zona lucrarilor ce se efectueaza la podul rutier, circuland pe sensul opus. Aceasta fost sanctionat contraventional cu 4 puncte amenda, iar ca masura complementara permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Anca Vijia.

     
Tag-uri: amenzi, Iasi, politie, soferi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii