ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 11:36

56 de amenzi si 3 permise de conducere retinute de politstii ieseni intr-o singura zi

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi 6 iunie, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au organizat o actiune pe linia depistarii si sanctionarii conducatorilor auto care nu acorda prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, dar si a conducatorilor auto care nu respecta culoarea rosie a semaforului.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate 56 de sanctiuni dintre care: 1 pentru neacordarea prioritatii pietonilor, 1 pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului, 1 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor care au acest drept, 11 pentru neportul centurii de siguranta, 10 pentru folosirea telefonului mobil la volan si 32 pentru alte abateri. De asemenea politistii au mai retinut 3 permise de conducere si un certificat de inmatriculare. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 5100 lei.

A fost depistata A. Gabriela, din municipiul Iasi, care conducea un autoturism pe strada Pacurari, iar la o trecere pentru pietoni nu a oprit si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar in traversarea strazii. Femeia a fost sanctionata contraventional si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: amenzi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii