ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-12-2012, ora 14:41

50 de copii de la Spitalul “Sfânta Maria” vor primi cadouri de la pompierii ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Si in acest an Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi organizeaza in perioada Sarbatorilor de iarna actiuni umanitare destinate pacientilor din institutiile spitalicesti.

Pe data de 20 decembrie ora 11 la Spitalul de Copii “Sfanta Maria” Iasi – Sectia Oncologie - vor fi donate cadouri la 50 de copii internati in aceasta sectie. Cadre ale inspectoratului vor citi copiilor povesti si le vor impartasi din experienta lor de pompier. Copiii vor participa si la o reprezentatie a unei trupe de clovni care sustin initiativa pompierilor. In aceasi zi la ora 13 se va organiza cea de-a doua actiune la Sectia de Recuperare Pediatrica din Iasi. A treia actiune caritabila se va organiza in data de 25 decembrie ora 11 la Maternitatea “Cuza Voda” din Iasi unde primul copil nascut in noaptea de Craciun (dintr-o familie defavorizata social) va primi un trusou complet pentru nou-nascut.

Pompierii ieseni organizeaza o serbare si pentru copii lor, astfel ca in cata de 21 decembrie ora 13 la sediul inspectoratului din strada Lascar Catargi nr.59 Mos Craciun va asista la un program organizat chiar de catre copii si ii va rasplati cu daruri.

Foto: debanat.ro

     
Tag-uri: ISU, cadouri, copii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii