A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675161.658.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5.000 de tineri au participat la Targul de Cariere Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-11-2013, ora 15:15

5.000 de tineri au participat la Targul de Cariere Iasi

Articol de Cristian Amariei

Targul de Cariere Iasi, desfasurat marti si miercuri la Palas, a fost vizitat de peste 5.000 de persoane, care au intrat in contact cu cele mai mari companii angajatoare, dintr-o multitudine de domenii de activitate.

Iesenii au luat cu asalt standurile firmelor prezente la eveniment, unde si-au depus CV-urile si unde au avut oportunitatea de a afla mai multe despre marile companii de pe piata din nord-estul Romaniei. Cateva sute dintre ei au participat si la workshop-urile de cariera sustinute de catre companii in cadrul evenimentului, in timp ce alti doua sute de tineri au beneficiat de sesiuni personalizate de consultanta in cariera.

Conform estimarilor venite din partea companiilor participante, la eveniment au fost depuse in total circa 6000 de CV-uri, unii dintre angajatori adunand chiar si 4-500 de CV-uri fiecare. Recruiterii au notat cu 7 din 10 modul in care candidatii s-au prezentat la eveniment: pregatirea lor profesionala, atitudinea manifestata in discutiile cu angajatorii, informarea prealabila pentru participarea la eveniment. 95% a fost gradul de satisfactie fata de organizarea evenimentului, au aratat cei 30 de angajatori participanti, cu totii declarandu-se interesati de a participa si la urmatoarele editii ale evenimentului.

"La eveniment au participat cu 1000 de ieseni mai mult decat ne asteptam initial. In plus, fata de editiile trecute, candidatii au venit mai pregatiti, mai in cunostinta de cauza si ceva mai hotarati. Ne face mare placere sa revenim la Iasi cu Targul de Cariere, aceasta a fost deja a cincea editie a evenimentului aici. Am deschis de curand un punct de lucru la Iasi, ne pregatim sa aducem aici si alte evenimente pentru tineri.”, a declarat Alin Vaida, managerul de evenimente al Fapte, compania organizatoare a Targului de Cariere.

E o mare bucurie sa vedem atata efervescenta pe piata fortei de munca din Iasi. In aceasta toamna peste 50 de companii au ales Targul de Cariere pentru a-si prezenta ofertele de angajare si oportunitatie de cariera in fata iesenilor, in cele doua editii, cea dedicata mediului IT si cea dedicata altor domenii”, au adaugat reprezentantii Targului de Cariere.

Evenimentul a reunit 30 de companii angajatoare, intre care Firecredit, Amazon, Delphi si McDonald’s. Oferta propusa de companii a numarat circa 500 de posturi disponibile in domenii precum servicii, financiar, IT, management, farma, vanzari si altele. De asemenea, evenimentul a propus 50 de internshipuri si numeroase oportunitati de educatie si voluntariat.

Targul de Cariere a avut loc la numai doua saptamani dupa o editie speciala a evenimentului, gazduita tot la Palas, destinata exclusiv candidatilor din domeniul IT, ofertati atunci de 24 de companii locale si nationale de profil.

"Fata de alte orase din tara, la Iasi ne bucuram de o mai mare sustinere din partea autoritatilor locale si a universitatilor. Si presa a acordat o atentie sporita evenimentului nostru, iar locatia unde organizam Targul de Cariere, Palas, este de-a dreptul incantatoare ", au completat organizatorii.

Targul de Cariere va reveni la Iasi in primavara a anului viitor cu doua editii, una dedicata IT-ului si una celorlalte industrii.

     
Tag-uri: targ, cariere, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  22.06.2017 05:19

wh0cd6569050 advair diskus how to get doxycycline online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii