ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-06-2015, ora 11:54

48.000 de mii de tigari ridicate de politistii ieseni in urma unor perchezitii la persoane banuite de contrabanda

Articol de Cristian Amariei
In dimineata zilei de 5 iunie, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie au efectuat 3 perchezitii in municipiul Iasi, la persoane banuite de contrabanda cu tigari.
Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Sectiei 3 Politie au efectuat 3 perchezitii domiciliare, in zona Tg. Cucu, din municipiul Iasi.

Au fost vizate persoane banuite de comiterea de infractiuni de contrabanda cu tigari. In locuintele acestora au fost gasite tigarete de provenienta din Republica Moldova si Ucraina.

3 persoane au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Iasi, pentru audieri.
La actiunea, desfasurata sub coorodonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au participat si luptatori S.A.S.

Din cele trei locatii, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, 48.000 de tigarete. Au mai fost ridicate, de asemenea 40 de cutii cu articole pirotehnice.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

In cauza sunt intocmite dosare penale fata de cele trei persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand a fi propuse masuri legale.

Politistii ieseni atrag atentia persoanelor pretabile la savarsirea de astfel de fapte, ca infractiunile de contrabanda si criminalitatea transfrontaliera reprezinta prioritati ale IPJ Iasi, pentru prevenirea si combaterea acestora, politistii dispunand masuri dintre cele mai ferme, inclusiv privative de liberatate .
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii