A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719980001.8783.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

4 produse pe care sa nu le tii in frigider
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SANATATE
14-07-2011, ora 14:17

4 produse pe care sa nu le tii in frigider

Articol de Madalina Irimia

Vara s-a instalat din plin si odata cu ea au aparut numeroase fructe si legume ce asteapta sa fie consumate. Fiind atat de cald, esti tentat sa depozitezi toate alimentele in frigider, dar unele dintre ele sunt mult mai sanatoase consumate proaspete.

Potrivit Prevention, odata tinute la temperaturi scazute, ele isi pierd din proprietati si nu mai sunt la fel de gustoase.

Pepenele rosu

Pepenele este cu 40% mai bogat in licopen, care ajuta la prevenirea cencerului, daca este consumat proaspat si nu refrigerat. Este bogat si in aminoacizi, care incurajeaza slabirea.

Rosiile

Salata de vara va fi mult mai bogata in vitamine daca nu tii rosiile in frigider si le mananci imediat ce le-ai cules sau cumparat. Ele au antioxidanti, vitamina A, C si K. Cu cat sunt mai rosii, cu atat vor fi mai bogate in licopen.

Piersicile

Tine piersicile la temperatura camerei, cu coditele in jos, si consuma-le cat mai curand. Ele contin vitamina A si C, fiind bune pentru echilibrarea colesterolului si a potasiului. Daca le mananci cu tot cu coaja va fi si mai bine pentru sanatatea ta.

Mango

Mai ales daca ai avut o masa imbelsugata este bine sa consumi mango apoi, caci te va ajuta sa digeri mai bine mancarea. Pentru a beneficia de toti nutrientii continuti trebuie ferit de temperaturile scazute.

     
Tag-uri:

Vara s-a instalat din plin si odata cu ea au aparut numeroase fructe si legume ce asteapta sa fie consumate. Fiind atat de cald, esti tentat sa depozitezi toate alimentele in frigider, dar unele dintre ele sunt mult mai sanatoase consumate proaspete.

,

Potrivit Prevention, odata tinute la temperaturi scazute, ele isi pierd din proprietati si nu mai sunt la fel de gustoase.

Pepenele rosu

Pepenele este cu 40% mai bogat in licopen, care ajuta la prevenirea cencerului, daca este consumat proaspat si nu refrigerat. Este bogat si in aminoacizi, care incurajeaza slabirea.

Rosiile

Salata de vara va fi mult mai bogata in vitamine daca nu tii rosiile in frigider si le mananci imediat ce le-ai cules sau cumparat. Ele au antioxidanti, vitamina A, C si K. Cu cat sunt mai rosii, cu atat vor fi mai bogate in licopen.

Piersicile

Tine piersicile la temperatura camerei, cu coditele in jos, si consuma-le cat mai curand. Ele contin vitamina A si C, fiind bune pentru echilibrarea colesterolului si a potasiului. Daca le mananci cu tot cu coaja va fi si mai bine pentru sanatatea ta.

Mango

Mai ales daca ai avut o masa imbelsugata este bine sa consumi mango apoi, caci te va ajuta sa digeri mai bine mancarea. Pentru a beneficia de toti nutrientii continuti trebuie ferit de temperaturile scazute.

" title="Stiri despre

Potrivit Prevention, odata tinute la temperaturi scazute, ele isi pierd din proprietati si nu mai sunt la fel de gustoase.

Pepenele rosu

Pepenele este cu 40% mai bogat in licopen, care ajuta la prevenirea cencerului, daca este consumat proaspat si nu refrigerat. Este bogat si in aminoacizi, care incurajeaza slabirea.

Rosiile

Salata de vara va fi mult mai bogata in vitamine daca nu tii rosiile in frigider si le mananci imediat ce le-ai cules sau cumparat. Ele au antioxidanti, vitamina A, C si K. Cu cat sunt mai rosii, cu atat vor fi mai bogate in licopen.

Piersicile

Tine piersicile la temperatura camerei, cu coditele in jos, si consuma-le cat mai curand. Ele contin vitamina A si C, fiind bune pentru echilibrarea colesterolului si a potasiului. Daca le mananci cu tot cu coaja va fi si mai bine pentru sanatatea ta.

Mango

Mai ales daca ai avut o masa imbelsugata este bine sa consumi mango apoi, caci te va ajuta sa digeri mai bine mancarea. Pentru a beneficia de toti nutrientii continuti trebuie ferit de temperaturile scazute.

">

Potrivit Prevention, odata tinute la temperaturi scazute, ele isi pierd din proprietati si nu mai sunt la fel de gustoase.

Pepenele rosu

Pepenele este cu 40% mai bogat in licopen, care ajuta la prevenirea cencerului, daca este consumat proaspat si nu refrigerat. Este bogat si in aminoacizi, care incurajeaza slabirea.

Rosiile

Salata de vara va fi mult mai bogata in vitamine daca nu tii rosiile in frigider si le mananci imediat ce le-ai cules sau cumparat. Ele au antioxidanti, vitamina A, C si K. Cu cat sunt mai rosii, cu atat vor fi mai bogate in licopen.

Piersicile

Tine piersicile la temperatura camerei, cu coditele in jos, si consuma-le cat mai curand. Ele contin vitamina A si C, fiind bune pentru echilibrarea colesterolului si a potasiului. Daca le mananci cu tot cu coaja va fi si mai bine pentru sanatatea ta.

Mango

Mai ales daca ai avut o masa imbelsugata este bine sa consumi mango apoi, caci te va ajuta sa digeri mai bine mancarea. Pentru a beneficia de toti nutrientii continuti trebuie ferit de temperaturile scazute.

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii