A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720208045.9967.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3900 de ieseni, asteptati in aceste zile sa-si schimbe buletinul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2012, ora 11:45

3900 de ieseni, asteptati in aceste zile sa-si schimbe buletinul

Articol de Anca Gabriela Cretu

In aceasta perioada, politistii locali din cadrul Biroului de Evidenta a Persoanelor au demarat o noua campanie pentru punerea in legalitate a persoanelor, care nu detin acte de identitate, conform legislatiei in vigoare.

Pe baza datelor furnizate de DLEP Iasi, politistii locali deruleaza o actiune de informare a 2.509 persoane cu privire la faptul ca in perioada 01.04 – 30.06.2012, termenul de valabilitate a cartilor de identitate le-a expirat sau nu detin acest document si este necesar sa dispuna masuri de intrare in legalitate. De asemenea, aceeasi procedura este aplicata si pentru minorii, care desi in perioada mentionata, au implinit varsta de 14 ani nu s-au prezentat la DLEP pentru a depune dosarul in vederea obtinerii actului de identitate”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi, Nicoleta Deciu.

Seful DLEP Iasi, Marius Bodoga a anuntat ca in primul trimestru, institutia a inregistrat un numar de 3900 de persoane care nu si-au reinnoit buletinele.

La sfarsitul fiecarui trimestru, Serviciul de Evidenta a Persoanelor in parteneriat cu Politia Locala Iasi desfasoara o activitate de instiintare a persoanelor care figureaza ca restantieri. Acest lucru inseamna ca persoanele respective nu au solicitat un act de identitate la implinirea varstei de 14 ani sau au actul de identitate expirat si nu au solicitat un nou act. In trimestrul anterior, au fost peste 3900 astfel de persoane care au primit acasa o instiintare pentru a se prezenta la sediul DLEP. Daca, de la listarea acestor invitatii pana la data la care cetatenii primesc instiintarea, acestia au intrat deja in legalitate, nu mai este nevoie ca ei sa se prezinte la ghiseele noastre”, a precizat Bodoga.

Foto: tion.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
nicolae,  29.12.2012 18:33

mi-sa expirat buletinul sunt in spania poate sa imi zica cineva ceva cum sa procedez ms

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii