A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688401.737.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

30.000 de tigarete descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-08-2012, ora 16:56

30.000 de tigarete descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat patru barbati care incercau sa transporte 30.000 tigarete cu timbru de accize R. Moldova ce au fost introduse ilegal in Romania.

Pe data de 6 august, in jurul orelor 09.35, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii unei misiuni specifice, au descoperit in apropierea malului romanesc al raului Prut, pe directia localitatii de frontiera Marhonda, doua colete voluminoase, invelite in folie de culoare neagra, suspecte a contine tigari de contrabanda.

Politistii de frontiera au procedat la supravegherea zonei, iar in jurul orei 11.00 au observat doi barbati care s-au apropiat de colete pentru a le ridica si transporta din zona.

Lucratorii nostri au procedat la interceptarea si retinerea barbatilor. In urma legitimarii politistii au stabilit ca acestia sunt cetatenii romani Vasile D. si Irinel I., in varsta de 46 respectiv 41 ani, ambii din judetul Iasi. Ca urmare a cercetarilor suplimentare efectuate politistii au mai identificat doua persoane implicate in activitatea infractionala.

In urma inventarierii celor doua colete s-a constatat ca acestea contineau cantitatea de 30.000 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Politistii de frontiera au intocmit celor patru persoane lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, care a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi in vederea luarii masurilor legale”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Lazar.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii