A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672846.7056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

30 de microbuze scolare pentru copiii din judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-08-2015, ora 11:49

30 de microbuze scolare pentru copiii din judetul Iasi

Articol de Cristian Amariei
Judetului Iasi i-au fost repartizate inca 30 de microbuze scolare. Autovehiculele au fost preluate astazi, 13 august, de la Bucuresti de catre reprezentantii autoritatilor locale. in total, in anii 2014 si 2015, unitatile administrativ teritoriale din judetul Iasi au primit 59 de microbuze si autobuze destinate transportului scolar.

Primariile beneficiare au fost selectate pe baza unei liste de prioritati propuse de Inspectoratul scolar Judetean.

”Guvernul Romaniei a facut eforturi considerabile pentru a acoperi necesarul de microbuze la nivel national. in ceea ce priveste judetul Iasi, au fost aprobate toate solicitarile formulate. Este foarte important ca microbuzele vor fi la dispozitia primariilor inca de la inceputul noului an scolar. Beneficiarii acestor investitii guvernamentale sunt copiii din mediul rural pentru care simpla deplasare catre o unitate de invatamant era aproape imposibila, mai ales pe timp de iarna. Am reusit sa obtinem repartizarea de microbuze scolare si pentru unitati de invatamant din Pascani, Targu Frumos, Podu Iloaiei, pentru a transporta elevi care au domiciliul in localitati rurale limitrofe”, a declarat prefectul Dan Carlan.

Cele 30 de unitati administrativ teritoriale care vor beneficia de astazi de microbuze scolare de tip 16+1 locuri sunt: Baltati, Barnova, Belcesti, Ciohorani, Ciurea, Dolhesti, Dumesti, Fantanele, Grajduri, Holboca, Horlesti, Lespezi, Mironeasa, Mosna, Movileni, Pascani, Podu Iloaiei, Targu Frumos, Oteleni, Popesti, Popricani, Ruginoasa, Schitu Duca, Sinesti, Strunga, Todiresti, Tomesti, Trifesti, Valea Seaca, Victoria.
     
Tag-uri: iasi, microbuze, elevi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  09.06.2017 23:26

wh0cd6284809 helpful hints avana purchase metformin metformin prescription Buy Zithromax

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii