A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829929.9423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

3.600 tigarete ascunse in butelia de gaz a unui autoturism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2013, ora 14:29

3.600 tigarete ascunse in butelia de gaz a unui autoturism

Articol de Cristian Amariei

Politistii din P.T.F. Albita au descoperit 3.600 de tigarete de provenienta R. Moldova ascunse si nedeclarate in butelia de gaz a autoturismului unui barbat cu cetatenie romana si R. Moldova.

In ziua de 12 februarie, la ora 17.30, pe sensul de intrare in tara din P.T.F. Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, la volanul autoturismului propriu, Adrian C., de cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 25 de ani. In baza profilului de risc existent s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra persoanei si autovehiculului, ocazie cu care echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate intr-un spatiu special amenajat, in butelia de gaz a autoturismului, 3.600 tigarete de provenienta R. Moldova, de diferite marci, in valoare totala de 726 lei. Autoritatea vamala a luat masura sanctionarii contraventionale a persoanei susmentionate cu amenda in valoare de 5.000 lei. Intreaga cantitate de tigari si autovehiculul, in valoare de 15.000 lei au fost confiscate”, informeaza IJPF.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii