A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756191.0442.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

23.160 de tigarete, ascunse in peretii laterali ai unui microbuz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-08-2013, ora 15:16

23.160 de tigarete, ascunse in peretii laterali ai unui microbuz

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera ieseni impreuna cu lucratorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit ascunse si nedeclarate 23.160 tigarete ascunse in peretii laterali ai unui microbuz.

Pe data de 1 august, ora 17.oo, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Sergiu B., cetatean cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 45 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter. Pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit de tigari, in baza unei informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit. In urma efectuarii unui controlul amanuntit echipa comuna a descoperit ascunsa si nedeclarata, in peretii laterali ai microbuzului, cantitatea de 23.160 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova. Organul vamal a ridicat tigarile si autoturismul in vederea confiscarii si a sanctionat persoana in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 7.000 lei.”, a declarat purtatorul de cuvant al I.T.P.F. Iasi, agent principal de politie, LEONTE ALINA .

Foto: newsbucovina.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii