ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-04-2013, ora 16:39

2100 de amenzi aplicate de jandarmii ieseni in primul trimestru al acestui an

Articol de Madalina Irimia

In primul trimestru din anul 2013, pe langa misiunile zilnice de patrulare si de asigurare a ordinii publice, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi a desfasurat un numar de 159 actiuni in cooperare si in sprijinul altor institutii. Astfel, s-a actionat cu Politia in 43 misiuni, organele silice – 41 activitati, R.A.T.P. – 54 actiuni, I.T.M. – 19 actiuni, executori judecatoresti – 2 activitati.

Pe timpul tuturor misiunilor efectuate, inclusiv cele de patrulare in vederea mentinerii si asigurarii ordinii publice, in primul trimestru au fost constatate un numar de 91 infractiuni (independente sau in cooperare cu politia) si s-au aplicat un numar de 2100 amenzi in valoare de 350.000 lei. In cadrul misiunilor de ordine publica au fost conduse la Politie un numar de 210 persoane.

In primele 3 luni ale anului 2013, au fost executate un numar de 1200 mandate de aducere in 23 localitati, aceasta activitate constituind o alta misiune importanta a inspectoratului. Din totalul mandatelor trimise spre indeplinire, de catre institutiile abilitate, nu au existat cazuri de neexecutare.

Pe langa multitudinea de misiuni efectuate, jandarmii ieseni au desfasurat si un numar de 80 activitati preventiv-educative, in special la institutiile de invatamant, aproximandu-se participarea la aceste activitati a unui numar de 2000 copii.

Foto: bistritaonline.ro

     
Tag-uri: amenzi, jandarmi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii