A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720185823.9281.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

2000 de elevi din Iasi au fost implicati in activitati de prevenire a delicventei juvenile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-09-2014, ora 09:23

2000 de elevi din Iasi au fost implicati in activitati de prevenire a delicventei juvenile

Articol de Ana-Maria Onofrei

29 septembrie 2014 a reprezentat debutul editiei 9 a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii, zi a carei tematica a fost Prevenirea Delincventei Juvenile.

Principalul obiectiv al politistilor a fost de a se afla in mijlocul elevilor si de a le transmite informatii corecte despre manifestarile neadecvate in familie, scoala, societate, discutiile avand rolul de a ii responsabiliza pe copii si adolescenti, de a ii constientiza cu privire la consecintele implicarii intr-o fapta ce contravine legii.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

Politistii de prevenire si cei din structurile de ordine publica au organizat intalniri si dezbateri cu elevii in 32 de scoli gimnaziale si licee din judetul Iasi, beneficiari fiind circa 2000 de elevi si peste 70 de cadre didactice.

In mediul rural politistii au fost prezenti in unitati de invatamant din comunele Ciorteşti, Cozmeşti, Gorban, Prisacani, Tomesti, Barnova, Golaesti fiind sustinute actiuni in care au fost implicati 580 de elevi si 21 profesori.

In mediul urban politistii de proximitate s-au intalnit cu aproximativ 1400 de elevi si 51 profesori din 19 scoli si licee.

Totodata in cadrul unor actiuni pe linia prevenirii absenteismului scolar derulate in orasele Targu Frumos si Podu Iloaiei au fost depistati 25 de elevi care lipseau nejustificat de la cursurile scolare.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii