A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865479.3696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

150 jandarmi, politisti, pompieri si politisti locali vor asigura ordinea la concertul ZU organizat in P-ta Palatului Culturii din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2013, ora 14:36

150 jandarmi, politisti, pompieri si politisti locali vor asigura ordinea la concertul ZU organizat in P-ta Palatului Culturii din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 17 mai, incepand cu ora 19.00, aproximativ 150 jandarmi, politisti, pompieri si politisti locali vor actiona pentru asigurarea climatului de ordine publica necesar desfasurarii concertului organizat in P-ta Palatului Culturii din Iasi.

In zona scenei se va monta un dispozitiv de protectie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi si politisti vor actiona in Piata Palatului, in scopul prevenirii unor incidente sau pentru a se interveni prompt in caz de tulburare a ordinii publice ori alte situatii.

Avandu-se in vedere amploarea evenimentului (participarea la concert a peste 20 de trupe sau artisti) in vederea luarii masurilor de ordine si siguranta ce se impun la o astfel de manifestare, este necesara restrictionarea circulatiei auto in zona Piata Palatului incepand cu ora 17.00.

Fiind anuntat un numar mare de spectatori s-a luat masura ca zona din fata scenei, unde vor sta spectatorii, sa fie impartita in doua, formandu-se astfel un culoar de siguranta si evacuare delimitat cu garduri metalice.

Pentru asigurarea primului ajutor, la fata locului in caz de nevoie, s-a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanta Iasi.

Persoanelor care vin la concert impreuna cu copii, le recomandam sa acorde o atentie deosebita acestora, pentru a se evita pierderea sau ratacirea minorilor.

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarul unic de urgenta 112.

In vederea evitarii incidentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, jandarmii ieseni recomanda cetatenilor sa evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participa la concert trebuie sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa se solicite interventia fortelor de ordine.

Foto: brasovultau.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii