ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-06-2013, ora 17:25

1.400 tigarete ascunse in rezervorul unui Volkswagen Passat

Articol de Cristian Amariei

Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit in P.T.F. Sculeni 1.400 tigarete de provenienta R.Moldova, ascunse si nedeclarate in rezervorul unui autoturism.

In data de 1 iunie, ora 23.00, s-a prezentat la controlul de frontiera, in P.T.F. Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, la volanul autoturismului propriu, marca Volkswagen Passat, cetateanul R. Moldova Andrei G., in varsta de 23 de ani.

Pentru valorificarea unei informatii politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in rezervorul autoturismului, cantitatea de 1.400 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, in valoare totala de 613 lei.

Inspectorii vamali au dispus ridicarea intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei si retinerea autourismului pana la plata amenzii.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, IJPF, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii