A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664932.4546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Scoala Altfel”, la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
29-03-2013, ora 18:11

“Scoala Altfel”, la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi

Articol de Madalina Irimia

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi se implica si gazduieste Programul National SCOALA ALTFEL care vor avea loc in perioada 1-5 aprilie a.c., atat la sediul central din strada Bulevardul „Stefan cel Mare si Sfant”, nr. 8, cat si la filialele de cartier din Nicolina, Alexandru, Pacurari si Tatarasi.

In aceasta saptamana elevii vor face o incursiune in biblioteca, in lumea cartilor cunoscute de ei sau vor descoperi altele noi, in colectiile bibliotecii printr-o expozitie virtuala de carte veche, vor invata sa interactioneze, sa se exprime liber si vor participa la concursuri, la Ora de cenaclu si Ora de lectura . Toate sectiile si serviciile care lucreaza cu publicul sunt implicate in activitatile de incurajare si promovare a lecturii, a bibliotecii, respectiv: Programe Culturale, Biroul imprumut carte pentru copii, Centrul de Informare Comunitar, American Corner, Birou Filiale. Programul acestor manifestari este afisat pe pagina bibliotecii www.bjiasi.ro.

Pe data de 2 aprilie, serbam data de nastere a scriitorului Hans Christian Andersen, dar si Ziua Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret. Sarbatorirea acestei zile este un omagiu adus marelui scriitor danez, cunoscut in intreaga lume pentru opera literara dedicata copiilor, dar si o incercare in plus de a-i atrage pe cei mai mici cititori in minunatul univers al cartilor. Cartile marelui scriitor danez au fost traduse in peste 100 de limbi, infrumusetand copilaria multor generatii de copii din intreaga lume. Cu aceasta ocazie,biblioteca organizeaza o expozitii de carte pentru copii , la Complexul PALAS MOLL si la sediul central.

Parteneri care sau implicat in acest program sunt : Liceele Teoretice: Waldorf , Miron Costin, AL.I. Cuza; Colegiul National „M. Eminescu”, Colegiul National „M. Sadoveanu”, Colegiul National „M. Eminescu”, Liceul Tehnologic „C. Brancusi“, Scoala „Alexandru cel Bun“, Scoala „Gh. Asachi”,Scoala „Carol I”, Scoala „St. Barsanescu”, Scoala „T. Maiorescu”, Scoala „P. Poni”, Scoala „I.C. Bratianu”,Scoala„Gh. Calinescu”, Gradinita P.N.„Dancu”, Gradinita P.P. N.r. 9. , Gradinita P.N. nr. 6.

Foto: telegraph.co.uk

     
Tag-uri: elevi, biblioteca, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii