ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-08-2014, ora 14:00

Prins cu 10.000 de tigarete de contrabanda in caruta

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera botosaneni au depistat un cetatean roman care transporta cu o caruta 10.000 tigarete cu timbru de acciza Ucraina, pe care a declarat ca le-a descoperit in apropierea liniei de frontiera.

Pe 1 august, politistii de frontiera din cadrul SPF Dorohoi si STPF Botosani au declansat o actiune penru a combate contrabanda cu tutun. In cadrul acesteia, in jurul orei 17.00, politistii au depistat un barbat care se deplasa cu o caruta in care se afla un colet voluminos acoperit cu iarba.

In urma cercetarilor, oamenii legii au descoperit coletul cu 10.000 de tigarete Monte Carlo, cu timbru de acciza Republica Ucraina. Barbatul a declarat ca a gasit coletul in apropierea liniei de frontiera.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.”, potrivit IJPF Iasi.

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii