A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834564.3755.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Prima declaratie a noului director medical de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-10-2014, ora 08:00

Prima declaratie a noului director medical de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Maternitatea „Elena Doamna” din Iasi are de joi un nou director medical. Dupa ce medicul Razvan Socolov a fost revocat din functie in urma controalelor facute de Ministerul Sanatatii care au scos nenumarate nereguli la iveala, in locul lui a fost numit joi medicul Florentin Dumitrache. Acesta va asigura interimatul in aceasta functie pana la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de 6 luni.

Florentin Dumitrache are 62 de ani, este din Braila, insa a urmat cursurile Universitatii de Medicina din Iasi si a profesat de-a lungul carierei sale in Capitala Moldovei ca medic specialist de obstetrica ginecologie si profesor la UMF Iasi. A fost director al Directiei Sanitare Iasi in 1990 – 1991, iar in perioada 2002 – 2006 a ocupat pe rand functiile de director adjunct, respectiv director general al Spitalului Clinic „Elena Doamna” din Iasi. in 2006 a fost rasplatit pentru intreaga activitate profesionala cu o diploma de excelenta.

Proaspat numit in functia de director al Maternitatii „Elena Doamna", medicul Florentin Dumitrache este decis sa faca unele schimbari: "Sunt, ca in orice activitate si parti mai bune si parti mai putin bune. si cu activitatea zilnica, si cu activitatea de garzi si cu activitatea de implementare a unor protocoale, deci sunt multe lucuri care pot fi corectate sau lasate asa cum s-a ajuns daca sunt bune."

Noul director medical va ocupa aceasta functie cel mult sase luni. "O decizie asemanatoare va fi luata cat de curand, zilele urmatoare si in cazul managerului domnul Anton, iar ambele concursuri urmeaza sa fie organizate de catre Consiliul de Administratie," a specificat Marius Parciu, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Iasi.

Noul director medical recunoaste ca au fost deficiente in cazul bebelusului nascut mort: "La cazul Ciobanu s-a gresit mai mult printr-o necomunicare cu pacienta. Trebuie corectate in interecomunicare, in maniera de reactie atunci cand e o situatie de genul acesta, care nu trebuie nici amanata, nici ocolita."

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii