A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835009.9427.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Iron Man” ONCESCU ii invita pe ieseni sa isi masoare puterile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
07-03-2013, ora 14:23

„Iron Man” ONCESCU ii invita pe ieseni sa isi masoare puterile

Articol de Alexandra Stefanescu

In weekend, barbatii vor fi in centrul atentiei. „Iron Man” Oncescu, campionul mondial la skandenberg, va fi prezent in Atriumul Palas Mall, sambata si duminica, pe 9 si 10 martie, de la ora 12.00. Campionul se va duela cu toti cei care vor dori sa isi masoare forta, curajosii fiind rasplatiti cu premii.

Alaturi de el vor fi si alti sportivi renumiti pentru puterea lor: Radu Valahu, Dan Andronache, Danut Borbil si Florin Rizea. Nu vor lipsi sesiunile de autografe si fotografii, iar Ion Oncescu le va vorbi iesenilor despre importanta sportului pentru o viata sanatoasa.

Cum sportul nu este singura pasiune a barbatilor, acestia pot lua parte la o expozitie cu multi cai putere. De vineri pana duminica, in zona Atrium, vor fi prezentate cele mai frumoase modele de masini. „Auto Martisorul” ofera domnilor posibilitatea de a alege, pentru ei sau doamnele din viata lor, autoturisme dotate cu cele mai noi tehnologii din industria auto.

Foto: romania-insider.com

     
Tag-uri: Ion Oncescu, Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii