A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720002583.4697.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

(EXCLUSIV) Ministrul Fenechiu a verificat personal soseaua de centura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
29-12-2012, ora 13:16

(EXCLUSIV) Ministrul Fenechiu a verificat personal soseaua de centura

Articol de Diana Dumitriu

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a venit azi la Iasi pentru a verifica personal cum se prezinta soseaua de centura. El a declarat pentru CRONICA DE IASI ca viziteaza soseaua de centura pentru a vedea daca intr-adevar sunt probleme.

Asfaltul a inceput sa se crape. De la ultimul sens giratoriu pana la Uricani, pe mijlocul strazii exista o crapatura continua. Daca nu se repara, situatia se va agrava. Nu va fi simplu pentru repararea drumului. Cheltuielile sunt in sarcina constructorului pentrru ca, evident, este o greseala a constructorului”, a declarat ministrul Relu Fenechiu.

Soseaua de centura a fost inaugurata pe 23 noiembrie, in prezenta premierului Victor Ponta.

Lucrarile la soseaua de centura au inceput in urma cu patru ani. Lungimea totala a acestei este de 29,5 kilometri din care s-au facut pana in prezent 14 kilometri. Pentru cele sapte lucrari de arta care reprezinta cinci viaducte, un pasaj peste linia ferata si un pod peste Vaslui s-au cheltuit 225 milioane lei.

Foto: revista22.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii