A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811446.3395.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Barbierul din Sevilla”, transmis live pe internet. Biletele s-au epuizat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2014, ora 08:06

„Barbierul din Sevilla”, transmis live pe internet. Biletele s-au epuizat

Articol de Madalina Irimia
Datorita numeroaselor solicitari, spectacolul “Barbierul din Sevilla”, care va avea loc miercuri, 12 noiembrie 2014, va fi transmis live pe operaiasi.ro, incepand cu ora 18.30. Pentru aceasta reprezentatie s-au epuizat si biletele fara loc.

Potrivit criticului muzical Costin Popa,Opera Nationala Romana Iasi s-a alaturat in acest mod unor importante scene, precum Bayerische Staatsoper din Munchen, Teatrul „Carlo Felice“ din Genova, Opera Royal de Wallonie din Liege, Theatre Royal de la Monnaie din Bruxelles, Minnesota Opera din Minneapolis, Staatsoper Viena (care transmite contra cost). Nu sunt multe. Teatro alla Scala din Milano a facut si el o prima scurta transmisie cu ocazia omagierii marelui si regretatului sef de orchestra Claudio Abbado. Asadar, scena ieseana se poate mandri cu intrarea in acest select club si va fi, in mod cert, un exemplu pentru celelalte teatre lirice din Romania.

Intrucat toate spectacolele se joaca mereu cu casa inchisa, Opera Nationala Romana Iasi a luat decizia ca o parte dintre reprezentatii sa fie transmise online.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii